Belpol

Döbbenet - meghekkelték a Békemenet útvonalát

Fiatalok Bayer Zsolt-idézeteket festettek az útvonalra. A rendőröket is érdekelte, mit művelnek.

2018.03.15 11:28Sós Éva

Mint írják, az akcióra azért kerítettek sort, hogy „szembesítsék a résztvevőket, hogy miért is állnak ki, ki mögött vonulnak fel”. „Bayer Zsolt gyakorlatilag a nemzet gyűlöletkeltője, ez az ember semmi mást nem csinált az elmúlt években, évtizedekben, mint hogy egymás ellen uszított és hergelt magyart és magyart- fűzte hozzá az akcióhoz Hajnal Miklós, a Momentum szóvivője.
 
Az aszfaltra 4 idézet került fel:
 
“Úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön.”
 
„Ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók.”
 
„Cigány gyerek elgázolása esetén tapossunk bele a gázba.”
 
„Csak akkor nincsen riadó, amikor milliószámra özönlenek befelé az idegenek. Akiket a második emeletről kiugorván is még le kell lőni.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.