Belpol

Páva Zsolt feljelentést tett egy 2005-ös pécsi ingatlanügy miatt

Egy vállalkozó azt állítja, egy alkalommal ő maga reklámszatyorban adott át 50 millió forintot a Parlament mellett, egy étteremben.

2018.03.14 17:58ma.hu
hirdetés

Feljelentést tett Páva Zsolt egy 2005-es pécsi ingatlanügy miatt. A baranyai megyeszékhely Fidesz-KDNP-s polgármestere ezt a szerdai közgyűlésen jelentette be.

Az ülésen Decsi István (Fidesz-KDNP) alpolgármester azt kérdezte Páva Zsolttól: miként érintette a várost, hogy egy vállalkozó "azzal vádolja Botka Lászlót, Szeged szocialista polgármesterét, hogy negyedmilliárd forintot kért Toller László egykori pécsi polgármesterrel együtt 2005-2006 környékén egy német befektetői körtől azért, hogy hozzásegítsék őket a Szent István-akna megvásárolásához".

Az alpolgármester kitért arra is, hogy vállalkozó azt állítja: a kenőpénzt több részletben fizették ki, egy alkalommal ő maga reklámszatyorban adott át 50 millió forintot a Parlament mellett, egy étteremben.

Páva Zsolt válaszában kijelentette, hogy az ügy tisztázása érdekében feljelentést tett.

Decsi István az MTI érdeklődésére közölte: Páva Zsolt befolyással üzérkedés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen tett feljelentést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.