Tragédia

VV Fanni-gyilkosság: nyilvánosságra került a vádlott vallomása

A férfi vallomása szerint november 20-án, az eltűnése - és a rendőrség gyanúja szerint egyben halála - napján azért kereste fel Fannit, hogy bevegye őt a cégébe.

2018.03.13 05:38ma.hu

Az előzetesben ülő B. László egykori ügyvédje – egyben nagybátyja – elárulta a Blikknek, hogyan látta az ominózus nap eseményeit volt ügyfele, aki feloldotta őt a titoktartás alól.

A férfi vallomása szerint november 20-án, az eltűnése – és a rendőrség gyanúja szerint egyben halála – napján azért kereste fel Fannit, hogy bevegye őt a cégébe.

„A lány munkanélküli volt, és Laci fel tudott volna venni utána állami támogatást” – mondta Brodmann Péter, aki szerint ez is azt bizonyítja, hogy a férfinak élve többet ért a lány, mint holtan. Az ügyvéd hozzátette: Lászlónak a Fannival közös ismerősük mondta meg, hova vigye a lányt.

„Amikor László megérkezett, a lány alélt volt, ő pedig feltételezte, hogy valamilyen szer hatása alatt állhatott. Azt mondta neki egy közös ismerősük, hogy vigye a lányt egy megadott helyszínre egy megadott időpontra. Ekkor követte el a legnagyobb hibát, hogy nem a mentőket vagy a rendőröket hívta. Jóhiszeműen¬ úgy gondolta, a lány sem akarná, hogy kórházba vigyék, mert akkor bajba kerülhetne ő is és az is, aki a szert Fanninak adta – magyarázta az ügyvéd.

Egykori védence azt mondta Brodmannak, hogy ezek után az autójába tette a magatehetetlen Fannit. Ekkor készített róluk felvételeket a biztonsági kamera. Azt soha nem is tagadta, hogy ő látható a fotókon a magatehetetlen lánnyal.

Végül elment a megadott helyre, átadta Fannit, majd László elutazott Siófokra. Többet azügyről nem tud. Az ügyvéd szerint az sem lehetetlen, hogy Fanni még életben van.

A család ügyvédje szerint azonban „ez egy életszerűtlen zagyvaság”. Szerinte ugyanis több ponton is lehet cáfolni az elhangzottakat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.