Ilyen is van

Kisfiával indult késelni egy féltékeny magyar nő Bécsben

Hatéves kisfiával az oldalán rontott be a hotelbe, hűtlennek vélt férjét kereste.

2018.03.08 12:33ma.hu

Konyhakéssel rontott be hétfőn egy magyar nő egy háromcsillagos szállodába Bécsben, a Kulmgassén. Vele volt hatéves kisfia is. A nő a hűtlennek vélt férjét kereste a szállodában - írja a Bors a Heute.at alapján.

A nő megfenyegette a hotel egyik alkalmazottját, mindezt a kisfiú is végignézte. Eközben a szálloda dolgozói riasztották a rendőrséget, akik az épület előtt szerelték le a nőt. A kisfiú zokogott a félelemtől.

A nő nem hagyta magát könnyen elfogni, olyan hevesen rúgkapált, hogy egy rendőrön nyílt sebet ejtett. A kést bedobta a csatornába, ám a tűzoltók felhozták onnan. A nő jelenleg őrizetben van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.