A migránsszámláló, ha nem Habony csinálja

Márki-Zay Péter migránsszámlálót tett ki Hódmezővásárhelyen - képek

A polgármesteri hivatal bejáratával szemben került elhelyezésre a migránsszámláló.

2018.03.08 11:34ma.hu

Márki-Zay Péter kitett a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal előterébe egy bevándorlószámlálót, ami Orbánék és Soros bevándorlóit számolja. Mindez azt mutatja, hogy ameddig Orbán Viktor és kormánya azzal riogat, hogy Soros György bevándorlókat szabadítana az országra, valójában egyetlen ember sem érkezett hazánkba Soros miatt, szemben Orbánnal.

Míg 7 fideszes, 2 MSZP-s, 2 jobbikos képviselő és 1 független polgármester szavazta meg azt, hogy Hódmezővásárhely közgyűlése elutasítja a migránsok szervezett betelepítésének minden formáját, addig a számláló tanúsága szerint Orbán Viktor 2328 menekültet fogadott be, a letelepedési kötvények száma pedig 19.885.

Persze, túlzás a letelepedési kötvényeseket migránsnak nevezni, de a Fidesz kampánya is ugyanígy ferdíti az igazságot. Mert az igazság mindig a kettő között van. Szép lehetőségek közül választhatunk...

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.