"Közmunka mellett nincs idő lopni"

Lázár János bocsánatot kért: megsértettem sok embert

Egy közmunkásként dolgozó asszony a miniszter szemébe mondta, hogy megbántotta.

2018.03.06 10:40ma.hu

A Miniszterelnökséget vezető miniszter ezúttal Csanádalbertiben tért be egy házaspárhoz, ahol a közmunkásként dolgozó asszony a szemébe mondta, megbántotta őt korábbi sértő kijelentésével. Mint ismeretes, Lázár János egy január végi közösségi fórumon azt mondta, a közmunka mellett nincs idejük lopni az érintetteknek - írja a HÍr Tv.

"Nagyon sokat dolgoznak a közmunkások. Itt például, ebben a faluban, az én városomban is, senki nem nézi le a közmunkásokat, de sajnos volt olyan időszak, amikor nem lehetett a szociális segélyből megélni, és akkor is boldogulni kellett. Voltak olyan emberek, akik a jövedelmüket másképp egészítették ki. Ezt kár eltagadni, az én mondatom valószínűleg nem volt jó” – mondta Lázár, majd hozzátette: "Az én mondatom nem volt jó, megsértettem sok embert szándékomon kívül, bocsánatot kértem sok mindenkitől.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.