Othhonában lett rosszul, majd a kórházban meghalt

Elhunyt Rozgonyi Ernő, a MIÉP jelöltje

Elhunyt Rozgonyi Ernő, a Magyar Igazság és Élet Pártja (MIÉP) jelöltje, volt országgyűlési képviselő.

2018.03.05 13:19MTI

A Nagy Tibor országos elnök által jegyzett közlemény szerint a politikus szombat éjjel lett rosszul otthonában, majd a kórházban életét vesztette.

Rozgonyi Ernőt - aki Óbudán lett volna a MIÉP egyéni képviselőjelöltje az áprilisi parlamenti választáson - a párt saját halottjának tekinti.

A politikus 1998-2002 között a MIÉP országgyűlési képviselője, frakcióvezetője volt, majd 2010 és 2012 között a Jobbik színeiben folytatta a parlamenti politizálást. 2012 decemberében kilépett a Jobbik frakciójából és független képviselőként dolgozott a 2014-es választásig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.