Március 15.

A kormány internetes videóban hívja fel a figyelmet az állami ünnepségre

A rendezvény idén a Kossuth téren lesz, ahol Orbán Viktor miniszterelnök is beszédet mond.

2018.03.04 16:40MTI

A kormány internetes videóban hívja fel a figyelmet a március 15-i állami ünnepségre - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ szombaton az MTI-vel.

A közleményben emlékeztettek, a rendezvény - a Múzeumkert felújítása miatt - idén a Kossuth téren lesz, ahol Orbán Viktor miniszterelnök is beszédet mond.

"Az 1848-as forradalom számunkra azt üzeni, hogy mindig voltak és mindig lesznek olyan magyarok, akiknek az ország függetlensége mindennél többet ér. Szeretnénk, ha újra sokan ünnepelnénk együtt a magyar szabadság hőseit, mindenkit szeretettel várunk a Kossuth térre március 15-én" - áll a közleményben.

Az említett videót a kormány a hivatalos Facebook-oldalán tette közzé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.