Hideg idő

Sokan saját otthonukat sem tudják fűteni - videó

A Fókusz azoknál járt akik, fűtetlen, áram nélküli lakásokban albérletekben próbálják átvészelni a hideg telet.

2018.03.03 09:21ma.hu

A hét éves Natasáék ablaktalan kis lakásban élnek nagymamájával. Amikor már nincs más a kislány kinőtt cipőivel, ruhákkal gyújtanak be.

Kiderül, meddig kell fagyoskodni

Szombat kezdetben nyugaton, délnyugaton, valamint délkeleten fordulhat elő hószállingózás, gyenge havazás, majd napközben a változóan, erősen felhős időben helyenként északon egy-egy hózápor alakulhat ki. Kora estétől délnyugaton ismét szállingózhat a hó. Északkeleten megélénkülhet az északias szél. Délután -5, 0 fokot mérhetünk. Megszűnik a fronthatás - írja előrejelzésében az Időkép.

Vasárnap
Már szárazabb, többfelé naposabb idő ígérkezik. Hószállingózás eleinte délen és a Dunántúli-középhegység területén fordulhat még elő. Délkeleten élénk lehet az északkeleti szél. Hajnalban -14, -4, napközben -4, +1 fok várható.

Hétfő
Még fagyos lesz a reggel, de napközben már -1, +4 fokra van kilátás. Pár órára szinte mindenütt kisüt a nap, változóan, erősen felhős idő valószínű. Késő délutántól délnyugatra, nyugatra kisebb havazás érkezhet.

Kedd
Hajnalig többfelé várható vegyes halmazállapotú csapadék. Havazás, ónos eső, majd napközben havas eső, eső egyaránt előfordulhat. Többfelé megélénkülhet a délkeleti szél. 0-5 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Szerda
Néhol még kisebb eső, a hegyekben havas eső előfordulhat, délután viszont már 3-9 fokos maximumokat mérhetünk.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.