Bűncselekmény

Vádat emeltek egy rendőrt megütő ittas férfi ellen

Vádat emelt a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt egy férfi ellen, aki tavaly szeptemberben megütött egy rendőrt Cigándon.

2018.02.27 15:04MTI
hirdetés

A vádhatóság tájékoztatása szerint a 44 éves férfi és társasága 2017. szeptemberében Cigándon a kocsmában szórakozott, zárórakor az ittas társaság nem akarta elhagyni a helyiséget, agresszíven viselkedtek a tulajdonossal, aki emiatt rendőrt hívott.

A járőrökkel szemben továbbra is agresszíven viselkedő társaság egyik tagját a rendőrök megpróbálták megbilincselni. A vádlott, hogy ismerősét ne vigyék el, megpróbálta a rendőröket elrángatni róla, ezért őt is meg akarták bilincselni. Ekkor a fogásból kirántotta magát, és az egyik rendőrt ököllel halántékon ütötte.

Csak testi kényszerrel sikerült megfékezni és előállítani - közölte az ügyészség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.