Időjárás

Kabátban ültek a gyerekek egy szombathelyi iskolában, mivel kirohadtak az ablakok

A szülők olajradiátort, hősugárzót vittek, de az sem segített. Végül más termekbe költöztették a diákokat.

2018.02.27 06:50ma.hu
hirdetés

A szülők vittek olajradiátort és hősugárzót a szombathelyi Bercsényi Általános Iskolába, olyan hideg volt az osztálytermekben – írta a Nyugat.hu. Ez sem segített, a gyerekek nagykabátban és csizmában ültek az órákon, miközben az ablakon süvített be a szél.

A portálnak egy szülő azt írta, a probléma már tavaly is előfordult, de addig semmi nem történt, amíg egy másik szülő a saját szemével nem látta, hogy mi a helyzet. A fő probléma, hogy az ablakok szabályosan szét vannak rohadva, bár az egyik szülő szigetelő csíkokat is vitt, az osztályfőnök közölte: már nem kell, mert másik teremben lesznek, amíg hideg van.

Az iskolaigazgató megerősítette, hogy néhány osztály termében problémát okozott a hideg, a diákokat más termekbe költöztették. Beke Eszter azt is elmondta, hogy egy korábbi pályázaton a nyílászárók 70-80 százalékát már ki tudták cserélni, most egy újabb pályázat keretében a többire is sor kerül. A felújítás határideje szeptember, így remélik, hogy jövő télen már nem okoz problémát a kinti hideg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.