Ügyészség

Poggyászmaffia: megtörtént az első vádemelés

A vád szerint a 36 éves, rakodó munkásként dolgozó férfi egy utas poggyászából lopott el mintegy 70.000 forintnak megfelelő értékű eurót.

2018.02.20 11:25ma.hu

A vádlott 2017 tavaszától dolgozott a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, mint rakodó. Feladatai közé tartozott az induló és érkező járatok csomagjainak raktérbe történő be-, illetve kirakodása.

A vádirat szerint a vádlott 2017. december 15-én az esti órákban a London-Budapest között menetrend szerint közlekedő egyik járaton a poggyászok kirakodása során a gép rakterében felnyitotta az egyik utaspoggyászt, és abból eltulajdonított 220 eurót (ami mintegy 70.000 forintnak felel meg).

A Budapesti XVIII. és XIX. Kerületi Ügyészség a férfival szemben kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt nyújtott be vádiratot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.