Országgyűlés-jogalkotás

Megkezdi a Stop Soros törvénycsomag általános vitáját a Ház

A parlament kedden megkezdi az úgynevezett Stop Soros törvénycsomag általános vitáját.

2018.02.20 07:27MTI

A képviselők a napirend szerint házszabálytól eltéréssel megtárgyalják az 1568. évi tordai vallásügyi törvény jelentőségéről és a Vallásszabadság Napjáról szóló javaslatot, továbbá kivételes eljárásban folytatják le a Brüsszel nyomásgyakorlásával szembeni, Lengyelország melletti kiállásról szóló határozati javaslat, a villamos energiáról szóló jogszabálymódosítás, a pénzügyi közvetítőrendszer hatósági felügyeletét érintő egyes törvénymódosítások, valamint a Budapesten megrendezendő Hungarian Open ATP World Tour tenisztorna megvalósításához szükséges létesítményfejlesztésről rendelkező törvény összevont vitáját.

A vitákat követően zárószavazást tartanak ezen javaslatokról, majd megkezdik a migrációt támogató szervezetekre, idegenrendészeti távoltartásra és a bevándorlási finanszírozási illetékre vonatkozó úgynevezett Stop Soros törvénycsomag általános vitája.

A parlament keddi munkája nemzetközi egyezmények megvitatásával ér véget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.