EU

Visszakérnek 3,3 milliárdot uniós támogatást - videó

A székesfehérvári Szent István Múzeum és az abádszalóki önkormányzat beruházásának támogatását kérik vissza szabálytalanságok miatt.

2018.02.15 02:49ma.hu
hirdetés

Két uniós beruházásnál visszafizettetné az Unió a támogatást, amihez Homolya Róbert közlekedés-politikáért felelős államtitkárnak korábban köze lehetett - tudta meg a 24.hu. A székesfehérvári Szent István Múzeum és az abádszalóki önkormányzat beruházásának 3,3 milliárd forintnyi támogatását kérik vissza szabálytalanságok miatt. A Fejlesztési Minisztérium szerint a vizsgált ügyekben nincs összeférhetetlenség, az Unió Csalás Elleni Hivatalának jelentése még nem végleges és az ezzel kapcsolatos vádakat a választási kampány részének tekintik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.