Bába

Halasztást kér Geréb Ágnes, hogy ne kelljen börtönbe vonulnia

Geréb Ágnesnek március 6-án meg kell kezdenie kétéves fogházbüntetését.

2018.02.11 12:20ma.hu
hirdetés

Halasztást kér Geréb Ágnes, hogy ne kelljen börtönbe vonulnia -  írja a Magyar Idők a szülésznő közleményére hivatkozva.

A pszichológus szülésznőgyógyásznak halált okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés és maradandó fogyatékosságot okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt kell börtönbe vonulnia.

A közleményben az is szerepel, hogy Geréb Ágnes az értesítés kézhezvétele után beadta a büntetés végrehajtásának elhalasztása iránti kérelmét, hogy a kegyelmi kérvényének elbírálásáig ne kelljen bevonulnia.

A kegyelmi kérvényt Áder János köztársasági elnök és Trócsányi László igazságügyi miniszter fogja elbírálni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.