Tarlós nem akar Göncz állomást

Tarlós István szerint túlzás lenne Göncz Árpádról metróállomást elnevezni

A héten több fideszes is kifogásolta, hogy az egykori köztársasági elnökről nevezzék el az Árpád hídi megállót, miközben az a BKV látványtervein is Göncz Árpád Városközpontként szerepel.

2018.02.09 19:58ma.hu
hirdetés

Tarlós István szerint túlzás lenne Göncz Árpádról metróállomást elnevezni. A főpolgármester a Magyar Időknek azt mondta, a volt köztársasági elnök nevét már egy köztér is viseli és emléktáblát, sőt szobrot is kapott. A héten több fideszes is kifogásolta, hogy az egykori köztársasági elnökről nevezzék el az Árpád hídi megállót, miközben az a BKV látványtervein is Göncz Árpád Városközpontként szerepel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.