Nyeremény

Szó szerint lebontották a stúdiót a Piramis eddigi legnagyobb nyereményétől - videóval

Rekord összegű nyereményt, 28.170.000 forintot nyertek A Piramis játékosai, akiknek barátai a színpadra rohanva osztozkodtak a páros örömében, a stúdiót nem kímélve...

2018.02.08 01:15ma.hu

A Piramisban minden döntésnek, minden válasznak súlyos ára van, és nem csak az számít, hogy jó válaszok érkezzenek a kérdésekre, sok múlik a szerencsén. Ha helyes is a válasz, előfordulhat, hogy a Piramis tetejéről elinduló labdák kis összegű rekeszbe esnek. Az is megtörténhet, hogy a kint játszó játékos hosszú perceken keresztül milliomosnak érezheti magát, de érkezik egy rossz válasz és az ehhez tartozó büntetőlabda tíz millió forintot is levonhat az addig összegyűjtött nyereményből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.