Hiesz György kilép az MSZP-ből

Visszalépett az országgyűlési képviselői jelöléstől Gyöngyös polgármestere

Visszalépett az országgyűlési képviselői jelöléstől, nem indul a körzetben és kilép az MSZP-ből is Hiesz György, Gyöngyös polgármestere.

2018.02.06 14:50MTI

A városvezető sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: "Mikor elvállaltam a felkérést a jelölésre, és most is, amikor visszalépek, akkor is azt mondtam, hogy nekem csak egy fontos van, a város szolgálata, ennek a hivatásnak a maximális ellátása, és így talán sokkal többet tudok Gyöngyösnek tenni, szolgálni azzal, hogy ezt a kampányt most nem csinálom végig".

A heol.hu tudósítása szerint a helyi MSZP egykori alapító tagja "meghatottan jelentette be", hogy elhagyja párját, és függetlenként folytatja munkáját, majd a jövő évi polgármesteri választásokon is így szeretné a város érdekeit képviselni.

"Én azt a megkezdett munkát szeretném folytatni, amelyet az elmúlt években is próbáltam végigvinni, és nagyon remélem, hogy a csapatban nem lesz változás, de egy korszak lezárult, hosszú idő volt, sok mindennek az elindítója voltam, de van egy szakaszhatár amit már az ember nem akar követni,úgyhogy én maradok a megkezdett munka mellett, és úgy gondolom, csak Gyöngyös számít - idézte Hiesz Györgyöt a megyei lap.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.