Teréz körúti robbantás

"Ártatlan, gyógyszerek hatása alatt áll" - Megszólalt a Teréz körúti robbantó apja

Így magyarázta fia meglehetősen furcsa viselkedését.

2018.02.06 09:42ma.hu
MTI/Szigetváry Zsolt

Mint arról a ma.hu is beszámolt, hétfőn meghallgatták a Teréz körúti robbantásban életveszélyesen megsérült rendőröket. A robbantással vádolt P. László másodszor áll bíróság elé a Fővárosi Törvényszéken.

A 24 éves férfit nem hatotta meg áldozatai vallomása, arcán széles vigyorral fészkelődött a vádlottak padján. Viselkedése a bíró figyelmét sem kerülte el. Dr. Kalina József rá is kérdezett, hogy min mulat ilyen jól, mire P. László azt felelte, tetszik neki a rabosítási képeinek kivetítése.

P. László édesapja a Blikknek elmondta: a tárgyalótermi történések csak biztosabbá teszik abban, hogy a fia ártatlan, és gyógyszerek hatása alatt áll.

P. László a tárgyalás első napján visszavonta vallomását, azóta jóformán meg sem szólalt, valóban furcsa a viselkedése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.