Kattintható

Elindult a lazarjanos.hu

A miniszter beköltözött az internetre, és Coelho-hírfolyammá változott.

2018.02.06 03:24ma.hu

Saját oldalt indított el a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Lázár János. A lazarjanos.hu oldal úgy épül fel, mint a többi képviselői portál, megismerhetjük a politikus magánéletét, hozzáférhetünk beszédeihez, nem csak kormánypárti médiáknak adott interjúihoz, kormányinfós és más videós tartalmakhoz, sőt, még a választási eredményeit is fontosnak tartotta publikálni. Az oldalon megtaláljuk a Fidesz és a KDNP logóit is.

 Hitvallása pedig így kezdődik: "Magyar vagyok és keresztény, alföldi polgár és európai." - részletezte az mfor.hu.

Lázár internetes jelenlétét egyébként nem lehet aktívnak nevezni. Facebook-profilja nincs, ami pedig megtalálható a közösségi oldalon, az nem hozzá köthető. Az egyik ilyen profil kifejezetten viccet próbál csinálni a kormány munkájából.

Úgy tudjuk, hogy a miniszter nem is tervezi saját Facebook-oldal indítását, megelégszik a saját maga által megvásárolt domain alatt futó új portállal. Ennek elindítása vélhetően összefüggésben áll azzal, hogy ráfordultunk a 2018-as kampányidőszakra. A felület mindenesetre alkalmas lesz arra, hogy intenzívebben tudja építeni az imidzsét, és nem csak választókörzetén belül.

Más politikusoknak már sokkal régebben futnak a saját oldalaik, Orbán Viktor kormányfő vagy Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter hosszú évek óta működtet, vagy működtetett saját oldalt. Utóbbi időközben már minden tartalmat átköltözötett a közösségi portálra, nyitóoldalán is oda invitálja a látogatóit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.