Belpol

Kilép az MSZP-ből az Orbán Viktor kivégzésére utaló politikus

Kilép az MSZP-ből Simon József pécsi politikus, miután a Pesti Srácok Facebook oldalára olyan fotomontázst tett ki, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök főbe lőve szerepelt.

2018.02.04 08:08ma.hu
hirdetés

Simon József Facebook-oldalán azt írta: „Az erőszak minden formáját elutasítom, kezet soha senkire nem emeltem, de az tény, hogy az elmúlt években néha ökölbe szorult a kezem. Meggondolatlan voltam, és ennek következménye van. A párttagságomról a mai nappal lemondok.”

A Pesti Srácok közösségi oldalára feltöltött képen egy felirat is szerepelt: „Keresd a hibát. Én nem találtam.”

Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője az ügy után azonnal felszólította az MSZP-t, hogy zárja ki soraiból a politikust, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség pedig azt közölte: megdöbbentő, hogy az „MSZMP utódpártjában” még ilyen hozzászólások előfordulnak.

A Híradónak nyilatkozó Molnár Gyula, az MSZP elnöke azt mondta, elhatárolódnak az ügytől, de a felelős szerinte az, aki ilyen hangulatot gerjesztett az országban - hangzott el az M1 aktuális csatorna híradójában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.