Félreértés

Bocsánatot kért Lázár János

Azt mondta, nem fogalmazott jól, ennek vállalja a következményeit, és áll a Közmunkások Szakszervezete által indított per elé.

2018.02.02 07:07ma.hu
hirdetés

Elnézést kért Lázár János azoktól, akiket megsértett, amikor a közmunkásokkal kapcsolatban azt mondta, hogy "aki kora reggeltől dolgozik, annak délután már nem sok kedve marad, hogy elmenjen lopni." Az RTL Híradó kérdésére csütörtökön azt mondta: nem fogalmazott jól, ennek vállalja a következményeit, és áll a Közmunkások Szakszervezete által indított per elé. Állítása szerint ő csak azt akarta mondani, hogy mióta működik a közmunkaprogram csökkent a bűnözés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.