Migráció

Orbán: Más ez a befogadás - videó

Orbán Viktor szerint nincs köze egymáshoz annak, hogy a kormány befogadott 1300 menekültet, miközben küzd a bevándorlás ellen.

2018.01.20 11:37ma.hu

Orbán Viktor szerint nincs köze egymáshoz annak, hogy a kormány befogadott 1300 menekültet, miközben küzd a bevándorlás ellen. A miniszterelnök az állami rádióban először beszélt erről azóta, hogy kiderült: Magyarország tavaly titokban befogadott 1300 menekültet. A velük foglalkozó civil szervezet szerint viszont részben azokat fogadta be, akik ellen kampányol: a déli határhoz érkezőket. Tavaly közülük akartak néhányat elszállásolni Őcsényben, ami óriási felháborodást okozott a helyiek körében, és a tiltakozókkal a kormányfő is egyetért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.