Bűncselekmény

Megharapott és kirabolt egy 14 éves fiút egy nő Budapesten

Három év és 2 hónap végrehajtandó börtönbüntetésre ítélte nem jogerős döntésében a bíróság azt a nőt, aki megharapott és kirabolt egy 14 éves fiút a fővárosban tavaly decemberben.

2018.01.16 10:32MTI

A Fővárosi Főügyészség közleménye szerint a nő a Kálvin téri metróaluljáróban szóba elegyedett a kiskorúval, pénzt kért tőle, majd együtt sétáltak el a Ráday utcáig, ahol a nő elkérte a fiú telefonját, de többszöri felszólításra sem adta vissza.

A sértett megpróbálta visszavenni a telefont, ekkor azonban a vádlott megharapta az egyik ujját, majd a készüléket a válltáskájába tette, és elhagyta a helyszínt, miközben a fiút veréssel fenyegette.

A tárgyaláson lefolytatott bizonyítás alapján a Pesti Központi Kerületi Bíróság váddal egyezően állapította meg a vádlott bűnösségét. A bíróság a másodfokú eljárás befejezéséig fenntartotta a vádlott előzetes letartóztatását - tették hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.