Szavaztak

A független Váradiné Vincze Szilvia nyerte az időközi választást Kisszekeresen

A voksolást azért kell megtartani az 550 lakosú községben, mert a képviselő-testület tavaly októberben feloszlatta magát.

2018.01.15 05:14MTI

Az egyedüli jelöltet, a független Váradiné Vincze Szilviát választották meg polgármesternek a vasárnap megtartott időközi önkormányzati választáson a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisszekeresen - közölte Nagyszekeres, Kisszekeres, Zsarolyán és Nemesborzova községek körjegyzőségének vezetője vasárnap este az MTI-vel.

Kovácsné Barabás Zsuzsanna jegyző elmondta, a választói névjegyzékében 447 választó szerepelt, közülük 264-en adták le voksaikat. Váradiné Vincze Szilvia 232 szavazatot szerzett, érvénytelen szavazat 32 volt.

A településen képviselő-választást is tartottak, a négy képviselői helyre tizenegy független jelölt pályázott.

A voksolást azért kell megtartani az 550 lakosú községben, mert a képviselő-testület tavaly októberben feloszlatta magát.

Két éven belül ez volt a második önkormányzati választás Kisszekeresen: a települést eddig vezető Berki Balázst (független) 2016 decemberben szintén időközi voksoláson választották meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.