Veszély

Egy vadászat közepébe keveredtek a közmunkások Miháldon

A gyümölcsösben dolgoztak, mikor csaholásra és lövésekre lettek figyelmesek.

2018.01.14 10:04ma.hu

Akaratán kívül egy vadászat közepébe keveredett néhány közmunkás a Zala megyei Miháldon. A falu gyümölcsösében dolgoztak, mikor csaholásra és lövésekre lettek figyelmesek.

A munkavezető szerint munkásai komoly veszélyben voltak. "Kutyák rohangáltak, lövések dördültek, az emberek nagyon megijedtek” – számolt be Papp János az Atv-nek. Szerinte az önkormányzatnál semmilyen bejelentést nem tettek, a faluban szinte senki nem tudott róla, hogy vadászat folyik.

A vadászat vezetője viszont azt mondta, látták a közmunkásokat, semmilyen veszély nem állt fenn. "A vadászat, ahol a fegyveres jelenlét volt, a közmunkásoktól kb. egy kilométerrel arrébb volt. A közmunkások semmilyen veszélyben nem voltak” – mondta Varga István. Szerinte minden hatóságnak szabályosan leadták a vadászat tervét.

Az még nem derült ki, hogy indítanak-e vizsgálatot az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.