Ízléstelen

Idős, beteg néni mellett imitáltak szexet egy pécsi szeretetotthon ápolói

Azonnali hatállyal kirúgták őket.

2018.01.14 09:18ma.hu

A Facebookon kezdett el terjedni az alábbi felháborító felvétel. A fotóhoz azt a szöveget csatolták, hogy a nő Pécsen lakik és a Malomvölgyi Szeretetotthonban dolgozik.

Vagyis dolgozott, ugyanis az intézmény vezetői azonnali hatállyal kirúgták őt is, kollégáit is. Közleményükben hangsúlyozták, mélységesen elítélik a történteket.

"A Malomvölgyi Szeretetotthon vezetősége megdöbbenéssel értesült arról, hogy az intézményben három munkavállaló az otthon szellemiségével, valamint az általunk képviselt keresztény erkölcsi normákkal összeegyeztethetetlen módon viselkedett, s ez a közösségi médiában méltán váltotta ki a jóérzésű emberek felháborodását.

Az intézmény vezetősége az érintett munkatársak munkaviszonyát azonnali hatállyal megszünteti, a történtekkel kapcsolatban pedig vizsgálatot indít, és sajnálatát fejezi ki. Mindent megteszünk azért, hogy a jövőben hasonló esetek ne történhessenek meg"
- közölték.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.