Egészségügy

Most akkor mi van? Válogatott focista is kórházi fertőzést kapott

Kórházi fertőzést kapott Kleisz Márk, a Vasas középpályása.

2018.01.10 12:09ma.hu

Rejtélyes sérülés miatt nem játszhat a Vasas 19 éves középpályása - írja a Nemzeti Sport. Az egszeres válogatott nem tartott a többiekkel a mátraházi edzőtáborba, mivel továbbra is makacs térdsérülésével küszködik.

Még tavaly augusztusban, mikor műtötték úgy tűnt, egyszerű porcleválásról van szó. A beavatkozás után azonban kórházi fertőzést kapott. Egy hónappal később bevizesedett a térde, ki kellett tisztítani. Ősszel még pályára lépett két bajnokin, ám a fájdalmak ismét jelentkeztek.

A fiatal focista orvostól-orvosig jár, de mindenki mást mond. Kleisz próbál nem kétségbe esni.

"Nem azt mondom, hogy nem tudok átmenni a boltba a saját lábamon, de sétálás közben is érzem a szúró fájdalmat, és futni vagy passzolni nem tudok, nincs terhelhető állapotban a lábam" - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.