Időközi választás

Márvány Pétert választották Kapolcs polgármesterének

Márvány Péter (független) nyerte a vasárnapi időközi polgármester-választást a Veszprém megyei Kapolcson, ahol a képviselő-testület feloszlatása miatt tartottak voksolást.

2018.01.08 08:21MTI

Takács Lászlóné, az illetékes monostorapáti közös önkormányzati hivatal jegyzője elmondta: a polgármesteri tisztségért ketten indultak, Márvány Péter 139, Göntér Gyula, a település szintén független korábbi polgármestere 73 szavazatot kapott.

A 398 lakosú településen a 307 választásra jogosult közül 213 választópolgár ment el szavazni, ez 69 százalékos részvételi arányt jelent.

Kapolcson képviselőket is választottak, a négy helyért hét független jelölt indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.