Lapszemle

Nyugdíjba mehet Pintér Sándor

Idén 70 éves, így hamarosan visszavonulhat.

2018.01.06 11:02ma.hu

Pintér Sándor belügyminiszter nem vállal még egy kormányzati ciklust, visszavonul a választások után - tudta meg a Magyar Nemzet. Mindhárom Orbán-kormány alatt ő volt a miniszter, ám idén már 70 éves, így hamarosan visszavonulhat.

A lap szerint Kocsis Máté lehet az utódja, aki indul a választásokon, és ha sikerrel jár, polgármesteri címéről le kell mondania. Kocsist Sára Botond, a jelenlegi alpolgármester válhatja.

Lázár János sem vállalna szerepet a kormányban a választások után, ő inkább visszatérne Hódmezővásárhelyre. A lap szerint a kelet-magyarországi térség fellendítéséért, az elnéptelenedő kistelepülések helyzetének javításáért felelős pozíciót kaphat. Helyét a Miniszterelnökség élén Szijjártó Péter, jelenlegi külgazdasági és külügyminiszter veheti át.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.