Az év első időközijei

Két településen tartanak időközi önkormányzati választást

Az év első időközi választásait rendezik vasárnap: Ordacsehiben polgármestert, Kapolcson polgármestert és önkormányzati képviselőket választanak.

2018.01.04 21:31MTI

A Somogy megyei Ordacsehiben a korábbi polgármester, a független Márton László tavaly szeptemberi halála miatt kell időközi választást tartani. A voksoláson két független jelölt indul: a jelenlegi alpolgármester, Kránicz József és Horváth Gyula. (A legutóbbi önkormányzati választásokon Kránicz József a Fidesz-KDNP színeiben jutott be a képviselő-testületbe). A kistelepülésen 724 választára jogosult adhatja le szavazatát vasárnap.

A Veszprém megyei Kapolcson polgármestert és képviselő-testületet is választanak vasárnap, miután a képviselő-testület tavaly szeptemberben feloszlatta magát. Az időközi polgármester-választáson két független jelölt, a jelenlegi polgármester, Göntér Gyula, valamint Márvány Péter indul. A négy önkormányzati képviselői helyre hét független jelöltre - Márta Istvánra, Varga Szilviára, Szaszkó Benedekre, Sári Jánosra, Horváth Lászlónéra, Vass Istvánra és Kocsis Csabára - voksolhat a település 307 választásra jogosult lakosa.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.