Szlovák milliomosnő

Kiengedték Rezesovát az ünnepekre

Jó magaviselete miatt szabad emberként ünnepelhetett a négy ember halálát okozó baleset miatt börtönbüntetését töltő Eva Rezesová.

2018.01.03 08:36ma.hu

A kilencéves börtönbüntetést kapott szlovák milliomosnőt december 23-án és szilveszterkor is kiengedték - értesült a Lokál.

Rezesovát édesanyja, Eva és kisebbik lánya, Ella várta a Gyorskocsi utcai börtön kapujában december 31-én. Egy belvárosi, második emeleti lakásban ünnepelték az új évet. Csak január másodikán kellett visszatérnie a börtönbe.

Ezelőtt december 23-án is elhagyhatta a börtönt a szlovák milliomosnő. Úgy tudni, édesanyjával és két lányával, Ellával és Alexandrával ülték körbe az ünnepi asztalt, és ajándékozták meg egymást.

"Eva mindenkinek saját készítésű kézimunkát ajándékozott" - árulta el a Lokálnak a család egy Szlovákiában élő barátja.

Mint ismeretes, Eva Rezesovát 2012-ben tartóztatták le, miután halálos balesetet okozott az M3-as autópályán. 2014-ben több ember halálát okozó ittas járművezetésért kilenc évre ítélték. Magaviselete végig példás volt, dolgozik is a börtöben, így kaphatott kétszer is eltávozást. Büntetése kétharmadának letöltése után, még ebben az évben kedvezménnyel szabadulhat, feltételesen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.