Ünnep

Hamisított Legót vettek többen karácsonykor a Tescóban

A fa alatt szembesültek a gyerekek azzal, hogy a drága játék helyett aldis reklámújság és valószínűleg kínai hamisítvány legókockák voltak csak a csomagolásban.

2017.12.26 14:02ma.hu

A Facebookon keresett magához hasonló Lego-károsultakat az a férfi, aki a karácsonyfa alatt szembesült azzal, hogy a Tescóban vásárolt játék nem más, mint kínai hamisítvány. Tordai Józsefet megkereste az Index, miután a férfi a Facebookra kiírta, hogy a gyerekének vásárolt Technics-lego helyett ócska játékkockát és újságpapírt kapott.

A távirányítós Technics legót december 8-án a Camponában található Tescóban vette. A játék 28-30 ezer forintba került, de akciósan le volt értékelve a felére. Az Indexnek elmondta, hogy kifejezetten ezért a játékért utazta be az összes boltot, szupermarketet, hogy végül megtalálja azt, amire kisfia leginkább vágyott.

A fa alatt szembesültek azzal, hogy a drága játék helyett aldis reklámújság és valószínűleg kínai hamisítvány legókockák voltak csak a csomagolásban.

A férfi bejegyzése alatt azóta még ketten jelezték, hogy hasonlóan jártak, egyikük a csepeli, másikuk a váci úti Tescóban vett kamu Legót. A közös mindhárom esetben, hogy drága Technics-típusú legókról van szó, és mindhármat Tescóban vásárolták – írja az Index.

A szülők azt tervezik, hogy panaszt tesznek a központi Tescónál, bár József szerint elég valószínű, hogy a kicserélésért felelősöket nem a nyíregyházi Lego-gyárnál kell keresni, ugyanis a csomagolásban talált reklámújságok budapestiek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.