Védelem

Eltűnt a TEK páncélos a Vörösmarty térről

Hétfőre eltűntek a Terrorelhárítási Központ (TEK) páncélozott harcjárművei a Vörösmarty térről és a Bazilika mellől is.

2017.12.25 18:32ma.hu
hirdetés

Az Index rákérdezett a TEK-nél, miért vitték el a járműveket, és tervezik-e visszavinni azokat. A TEK azt írta, a belügyminiszter által előírt intervallumban voltak kint a karácsonyi vásárokon.

"A fizikai jelenlét mellett a TEK természetesen az ünnepek alatt is figyelemmel kíséri és elemzi a lehetséges kockázati tényezőket és a partnerszolgálatokkal folyamatosan együttműködve ellenőriz és értékel minden információt annak érdekében, hogy a magyar emberek biztonságban tölthessék az ünnepeket."

Arra nem válaszoltak, hogy az érintett helyekre visszaküldik-e később a páncélosokat, amelyek közül az egyiket vörös festékkel lefújta valaki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.