Zaklatási ügyek

Rendkívüli közleményt adott ki az ATV Havas Henrik ügyében

Az ATV lezárta a belső vizsgálatot Havas Henrik ügyében.

2017.12.18 18:00ma.hu

December elején Baukó Éva, nem sokkal később egy másik valóságshow-szereplő, Molnár Anikó vádolta meg szexuális zaklatással Havas Henriket. A botrány nagy port vert fel, a Havast alkalmazó ATV belső vizsgálatot indított, lássuk az eredményt:

Az ATV rövid közleményét változtatás nélkül közöljük

"Az ATV lezárta a belső vizsgálatot Havas Henrik ügyében. Az ATV nem kívánja meghosszabbítani a műsorvezető 2017. december 31-én lejáró szerződését".

Havas a vizsgálat kezdetétől nem szerepel az ATV képernyőjén, és ezek szerint nem is fog. Havas Henrik telefonon azt mondta az Indexnek, hogy nem kommentálja a döntést, szép éveket töltött el az ATV-nél és esze ágában nincs konfrontálódni velük. Arra a kérdésre, hogy ki kezdeményezte a szerződés meg nem hosszabbítását (azaz ő állt-e fel vagy az ATV nem kér belőle), azt válaszolta, hogy "az ATV a megbízó."

Havas az ügyet lejárató kampánynak nevezte

Mivel az egybeesett a Vona Gábrról írt könyvének megjelenésével. Egy hosszú interjúban a MegyeiHíreknek azt mondta, elég szar munkát végeztek Habonyék, mert Baukó Évával és Molnár Anikóval kezdeni, az elég necces! Ha most elmesélném, hogy erről a két hölgyről mit kellett végighallgatnom múlt hétfő óta... hát, azt nem nagyon bírná el az internet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.