Időközi választás

Polgármestert és képviselőket választanak vasárnap Pusztahencsén

Az időközi voksolást azért kellett kiírni, mert a község képviselő-testülete szeptember 18-án feloszlatta magát.

2017.12.13 01:30MTI

Polgármestert és önkormányzati képviselőket választanak vasárnap a Tolna megyei Pusztahencsén - tájékoztatta a helyi választási iroda vezetője kedden az MTI-t.

Erdei Tamás, a györkönyi közös önkormányzati hivatal jegyzője közölte: az időközi voksolást azért kellett kiírni, mert a község képviselő-testülete szeptember 18-án feloszlatta magát.

A településvezetői posztért két független jelölt indul: a jelenlegi polgármester, Iker Ibolya, valamint Bán István. A hat képviselő-testületi helyre húsz - szintén független - jelölt aspirál - tette hozzá.

A mintegy 1040 lelkes település választási névjegyzékében 816-an szerepelnek - ismertette Erdei Tamás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.