Durva

Nem jött a busz, ezért mentőautóval akartak utazni a fiatalok

Két kézzel kalimpáló fiatalok miatt állt meg tegnap éjjel az Andrássy úton, az a szirénázó eset kocsi, ami egy vérző sérülttel tartott épp kórházba.

2017.12.12 13:53ma.hu

A mentő vezetője vette észre a buszmegállóban álló csapatot, akik egyértelműen a mentőnek integettek. Amikor az egység megállt páran azonnal kereket oldottak a társaságból, de ami ezután következett az kiverte a biztosítékot még a jó szándékú segítőknél is.

Az illuminált csapat szószólója kacarászva kérdezte a mentő vezetőjét, hogy nem vinnék-e el őket az Oktogonig? Mint mondta a hidegben nem győzik kivárni az éjszakai buszt, ezért gondolták, ha már úgyis arra megy a mentő, igazán felvehetné őket. Az egység tagjai a döbbenettől szinte szóhoz sem jutottak.

Miután kiderült, hogy a fiatalok nem szorulnak mentőellátásra, bajtársaink ,minimális időveszteséggel folytathatták útjukat a sérülttel.

„Úgy integettek, azt hittem valami nagy baj van. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ezért állítanak meg egy villogó mentőautót.”- mondta a gépkocsivezető, aki még a reggeli váltásnál is az eset hatása alatt volt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.