Mindenki Karácsonya

300 gyermeket lát vendégül a Gyermekmentő Szolgálat

Háromszáz hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermeket lát vendégül a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) a Mindenki Karácsonya elnevezésű rendezvényen hétfőn Budapesten.

2017.12.09 20:30MTI

Az NGYSZ és támogatói az eseményre hátrányos helyzetű, sérült, valamint családsegítő szolgálatok által kiválasztott budapesti és Pest megyei gyerekeket hívtak meg, akiket karácsonyi programmal, musical-előadással, rövid koncertekkel, arcfestéssel és ajándékokkal várnak a WestEnd City Center Cinema Cityben - közölte az NGYSZ az MTI-vel.

A Budapesti Operettszínház művészei közül idén Kékkovács Mara és Bálint Ádám, valamint Caramel és Radics Gigi lép színpadra, majd Fáth Péter NGYSZ-titkár, Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes, Szabó Dóra, az OTP Bank PR senior szakértője, Mészáros Beatrix, a METRO Kereskedelmi Kft Brandig osztályvezetője és László Kata, a WestEnd City Center marketing igazgatója ajándékozza meg a gyerekeket.

Az NGYSZ immár huszonhatodik éve rendezi meg a Fővárosi Önkormányzattal közös karácsonyi programját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.