Lélekjelenlét

Szívinfarktust kapott a győri buszsofőr, ezért a kórháznál parkolt le

Csak arra gondolt, hogy nem pánikolhat be.

2017.12.08 14:20MTI

Munka közben kapott szívinfarktust ifj. Mocsár Zoltán, győri buszsofőr. Szerencsére nem esett pánikba. A buszt még elvezette a kórházig, és csak azután ment be a sürgősségire, hogy rendesen leparkolt, majd meggyőződött róla, hogy az utasokkal minden rendben van.

Az orvosok szívinfarktust diagnosztizáltak nála és azonnal katéterezték. Az érelzáródást megszüntették és a műtét során egy fémhálót helyeztek az érbe.

"Korábban soha nem kezeltek szívproblémákkal. Aznap már dolgoztam, amikor jelentkeztek az erős fájdalmak. Sejtettem, mi lehet. Az járt a fejemben, hogy nem pánikolhatok be. A kórházzal szemben, a gyorsbüfénél állítottam le a buszt. Annyiban szerencsém volt, hogy nem záródott el teljesen az erem. Alig múltam negyven. Az élet a fejemre koppintott, és megértettem a figyelmeztetést. Lassítanom, pihennem kell" - mesélte a Kisalföldnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.