Emberrablás?

Családja szerint az utcán rabolták el Noémit

Három éve tűnt el egy fiatal lány Kokadon. Családja attól tart, hogy fogva tartják valahol.

2017.12.04 12:51ma.hu
hirdetés

2014-ben tűnt el a fiatal lány egy kis Hajdú-Bihar megyei faluból, Kokadról. Az akkor 17 éves Nagy Noémi Mercédesz délelőtt még vásárolni indult testvérével Debrecenbe, ám sosem tért haza.

Édesanyja szerint a lányát elrabolták, az sem kizárt, hogy kivitték az országból.

"Semmi előjele nem volt annak, hogy el akarna szökni itthonról. Eltűnése napján is vidám volt, jókedvű. A magatartásával is minden rendben volt, jól teljesített az iskolában, csecsemőgondozónak tanult. A barátai annyira szerették. Gyakorta előfordult, hogy társai inkább vártak egy járatot, csakhogy ugyanazzal a busszal mehessenek haza, mint Noémi" -mesélte a megtört édesanya a Borsnak.

A vásárlás után a lány még hazakísérte kisebbik testvére barátnőjét, aki csupán pár utcányira lakott tőlük. Onnan még felhívta édesanyját, hogy mindjárt otthon van, azután semmi. Telefonját hiába hívták, ki volt kapcsolva.

A család attól tart, elrabolták, azóta is fogva tartják valahol akarata ellenére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.