Ügyészség

Terrorban tartotta és kínozta barátnőjét a győri küzdősportoló

Brutális kegyetlenséggel bántalmazta és többször megerőszakolta barátnőjét egy győri küzdősportoló. Az ügyben most nyújtotta be az ügyészség a vádiratot.

2017.12.04 10:24ma.hu

2016 januárjában ismerkedett meg későbbi barátnőjével a 26 éves férfi. Eleinte munkatársak voltak. Ahogy kapcsolatuk egyre szorosabbá vált, a vádlott egyre kevésbé engedte, hogy a sértett a külvilággal is kapcsolatot tartson, rajta kívül bárkivel - akár hozzátartozójával - ellenőrzés nélkül érintkezzen. Ha a férfinak valami dolga volt, édesanyjához vitte a sértettet, hogy addig se legyen egyedül.

Mások társaságában is bántalmazta a nőt, megütötte, hozzávágta telefonját, továbbá azzal fenyegette, hogy megöleti algériai hozzátartozóival, ha egy másik férfi még egyszer megérinti. A nő a munkahelyét is elvesztette a vádlott miatt.

2016 szeptemberében a vádlott, egyébként külön élő kisfiát az egyik szobába zárta, míg az étkezőben barátnőjét bántalmazta és követelte tőle, hogy beszéljen korábbi kapcsolatairól. Rugdosta, ököllel ütötte a sértettet, a hűtőbe verte a fejét. Ezek után berángatta a fürdőbe és megalázás céljából egyfajta szexuális cselekményt hajtott rajta végre. Ezután tovább bántalmazta, fojtogatta a nőt, közben azzal fenyegette, súlyzóval veri szét a fejét, ha hangosan sír.

Szeptember második felében öt órán át verte a nőt, mert hívást fogadott egy ismerősétől. Ezután újabb szexuális erőszakot vitt véghez a sértetten, majd folytatta bántalmazását. Emellett puszta kézzel szétvert több tárgyat a sértett otthonában.

Csak azért hagyta abba a tombolást, mert édesanyjáék a helyszínre értek.

A sértett a bántalmazások következtében 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett el, a számtalan zúzódás miatt vérrögök keletkeztek az ereiben.

Az ügyészség a vádlottat folytatólagosan elkövetett szexuális erőszakkal és különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértéssel vádolja. A büntetési tétel 12 évig terjedő szabadságvesztés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.