Időközi választás

Újra Doszpoly Lórándot választották Tornakápolna polgármesterévé

A 40 szavazásra jogosult választópolgárból harminchatan szavaztak.

2017.12.04 07:35MTI
hirdetés

A független Doszpoly Lórándot választották újra polgármesternek a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tornakápolnán megtartott időközi önkormányzati választáson vasárnap, korábban is ő töltötte be a tisztséget - közölte az MTI-vel a település jegyzője.

Scavnyicki István elmondta, a 40 szavazásra jogosult választópolgárból harminchatan szavaztak, közülük huszonnégyen a nyertes polgármesterre, tizenketten pedig ellenfelére, a szintén független ifjabb Mató Gáborra.

A jegyző közlése szerint a kéttagú képviselő-testületbe Szőr Attila és Porcs József került be a négy indulóból, 24, illetve 23 szavazattal. Mindketten függetlenek.

Az időközi önkormányzati választást azért kellett kiírni Tornakápolnán, mert az önkormányzat szeptemberben feloszlatta magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.