Bátorterenyén történt

Nem tetszett neki lánya szerelme, fejszét vágott a kocsiba

A fejsze betörte a fiatalok autójának ablakát, balesetet okozott.

2017.12.01 13:53ma.hu

Még júniusban történt az eset Bátorterenyén. A 44 éves nő összeveszett lányával, aki szerelmével együtt hazament összepakolni, mert el akart költözni.

Az anya nem kedvelte a lány barátját, ezért alakul ki a vita. Miután a lány összeszedte holmiját, beült barátja kisteherautójába és elindultak. A nő ezt meg akarta akadályozni, ezért egy fejszét vágott az autóhoz.

A kisteherautó bal oldali, vezető mögötti ablakát találta el. Az üveg ripityára tört, mindent beborítottak az üvegszilánkok. A berobbanó üvegtől a férfi megijedt és elveszítette uralmát a jármű felett. A vízelvezető árkot határoló csőkorlátnak ütköztek. Szerencsére nem sérült meg senki, ám a kisteherautóban anyagi kár keletkezett.

A nő indulati cselekményével veszélyeztette a kisteherautóban ülők életét, testi épségét. Vele szemben a Balassagyarmati Járási Ügyészség közérdekű munka kiszabását indítványozta vádiratában.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.