Kirúgás

Leváltották a luxusházat bérlő zánkai gyerektáboroztatót

A Balaton-part egyik legdrágább szálláshelyét bérelte ki, onnan járt be a rászoruló gyerekekkel foglalkozó táborba.

2017.12.01 10:34ma.hu

Leváltották Hornyák Tibort az Erzsébet Táborok Kft. éléről. Ő volt az, akiről nyáron kiderült, a rászoruló gyerekek üdültetéséért felelős hivatalnokként a Balaton-part egyik legdrágább szálláshelyét bérelte ki magának, onnan járt be zánkai munkahelyére, írta a 24.hu.

Hornyák napi 110 ezer forintért bérelte az úszómedencés házat, a botrány kirobbanása után pedig több párt kérte a minisztériumot, hogy menessze Hornyákot.

Az Emmi akkor védelmébe vette, azt mondták, magánügy, hogy a rászoruló gyerekeket üdültető alapítvány főtitkára mire költi a fizetését. Hornyák pedig azzal érvelt, hogy megteheti: havi nettó 1 millió 850 ezer forintot keres, és saját maga fizette több mint egy hónapig a szálláshelyet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.