Diplomácia

Péntek délután ötkor szóltak, hogy mindenki hagyja el a Bálna területét

Mindenkinek mennie kellett, aki nem ment, annak elszállíttatták az autóját.

2017.11.24 20:58ma.hu

A legmagasabb biztonsági intézkedések miatt vasárnap éjfélig mindenkinek el kellett hagynia az autójával a Bálna mélygarázsát. Az üzenetet a Duna-parti Bálna parkolójában parkoló autósok péntek délután öt órakor kapták meg az üzemeltetőtől. Mint írták,  a felszólítás mindenkire, még a bérletesekre is vonatkozott, aki nem ment, annak elszállíttatták a járművét.

A boltosokkal szintén közölték, hogy hétfőn nem nyithatnak ki.
A mélygarázst várhatóan csak kedd reggel használhatják újra az autósok.

Bár az intézekdést nem indokolták, a legmagasabb biztonsági szint nagyban valószínűsíti, hogy diplomáciai eseménynek ad majd helyet az épület. Lehet, hogy Orbán Viktor itt tart majd fogadást a hétfőn idelátogató kínai miniszterelnök számára.

A TEK tájékoztatása szerint 2017 november 26-án 06:00 órától a szükséges ideig, de legkésőbb 2017 november 29-én 14 óráig az I. és az V. kerületben biztonsági intézkedéseket rendelnek el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.