Sértés

Őrjöngenek Bud Spencer rajongói

Így még nem láttunk embereket kiakadni, elképesztő, mennyire dühbe jöttek.

2017.11.24 20:13ma.hu

„Őszinte leszek, én valahol egy stílusválságnak érzem, hogy Magyarországon Bud Spencerről kell szobrot állítani. Egy másodrangú vígjátékhősről beszélünk" – mondta Wossala Rozina az ATV-n. Valószínűleg nem sejtette, mekkora felháborodást vált ki, hiszen ez az ország, ahol a Különben dühbe jövünk, a Kincs, ami nincs vagy a Piedone Egyiptomban századik ismétlésére is összeül sok százezer néző, és nem vált csatornát, míg a jó öreg Bud minden csirkefogót el nem intézett egy lendületesebb nyaklevessel.

Facebook-oldalát ellepték a gyalázkodó, gyakran primitív szintű kommentek, mintha különösebb fontossága vagy következménye lenne annak, mit gondol egy tévés séf egy olasz színészről vagy az őt övező kultuszról.

"Nem Buddal vagy a meglévő szoborral van bajom, semmivel sincs bajom. Veletek se, még azután se, hogy a komplett családomat több ízben gázkamrába küldtétek volna ezért a véleményért. BS kultúrát képviselt, kérlek, benneteket vegyetek példát róla. Ja, a kedvenc hazai sörömmel iszom mindenki boldogságára és az összes olyan filmre ami valaha embereket nevettet meg. Béke!" - írta oldalára, az alábbi képet mellékelve:

"Tudom, bármit is írok, jön a fröcskölődő áradat... úgyhogy rövidre fogom. Ha bárkit megbántottam, attól bocsánatot kérek, nem állt szándékomban. Tudom, késő bánat... csakhogy egy szövegkörnyezetéből kiragadott két mondat miatt vagyok megkövezve. Én pusztán azt gondolom, hogy előbb állíthatnánk szobrot pl. Makk Károlynak, Jancsó Miklósnak, a Bajornak Iminek vagy sorolhatnám" - írta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.