Önkormányzat

Tűzoltó tematikájú játszóteret avatott a II. kerület

Tűzoltó tematikájú játszóteret alakított ki a II. kerületi önkormányzat a Vérhalom téren.

2017.11.23 01:30MTI

Tűzoltó tematikájú játszóteret alakított ki a II. kerületi önkormányzat a Vérhalom téren. Láng Zsolt (Fidesz-KDNP) polgármester arról tájékoztatta szerdán az MTI-t, hogy 14 új játszószert létesítettek, ezek között van egy tűzoltóállomás tűzoltócsővel, tűzoltócsappal és csúszdával és több tűzoltóautó is. A gumiburkolatú "közúthálózat" egy elképzelt város különböző helyszíneit köti össze, a rönkfa szegéllyel keretezett ágyásokba pedig tüzet imitáló dísznövényeket ültettek.

A játszóteret kerítés, valamint futópálya veszi körbe - mondta a polgármester, aki arról is beszámolt, hogy tavasztól térfigyelő kamerával őrizik a területet.

Felidézte azt is, hogy a parkban már közel 100 éve, 1919-ben játszótér is állt, így ez a főváros egyik legrégebbi ilyen helyszíne.

A kerületi önkormányzat 60 millió forintot fordított a fejlesztésre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.