Győzelem!

Végleg bezárt az állatkínzó budai kávézó

Eladó/kiadó felirat került ki az "állatsimogatós" budai kávézó ajtajára, ahol irtózatos körülmények között tartották az egzotikus állatokat.

2017.11.18 11:29ma.hu

A kávézóban többek között egy véreset pisilő kengurut és egy bőrbeteg leguánt tettek ki a vendégek mindennapos zaklatásának. A botrány egy volt alkalmazottnak köszönhetően pattant ki, aki a Hvg-nek mesélt az irtózatos állapotokról.

Még a beteg állatok sem kaptak semmilyen kezelést. A szurikáta azért volt egyedül, mert a testvére rejtélyes körülmények között meghalt. A leguánnak csúnyán terjedő gennyes sebe volt, nagyon fázott, hisz egyfolytában infralámpa alatt kellett volna tartani - mesélt a valóban elborzasztó körülményekről.

A hatósági ellnőrzés során kiderült, nemcsak az állatok voltak nagyon rossz bőrben, a konyhán olyan állapotok uralkodtak, melyek már a vendégek egészségét veszélyeztették.

A Nébih átmenetileg felfüggesztette a hely működését, de az kinyithatott volna, ha a feltárt szabálytalanságokat kijavítják, ám nemrégiben egy Eladó/kiadó tábla került ki a kávézó ajtajára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.