Akarata ellenére tartották az örömtanyán

16 éves magyar lányt szabadítottak ki egy bécsi bordélyházból

Bordélyházból szabadított ki egy tizenhat éves magyar lányt a bécsi rendőrség, a fiatalt akarata ellenére tartották az örömtanyán.

2017.11.17 14:13MTI

A magyar lánynak telefonon sikerült felvennie a kapcsolatot szüleivel, akik értesítették a rendőrséget. A rendőrök egy bordélyházi ellenőrzés során rátaláltak a magát hamis papírokkal igazoló fiatalra.

A 16 évest szeptember óta eltűntként tartják nyilván Magyarországon – mondta el Irina Steirer rendőrségi szóvivő. Steirer úgy tudja, hogy a lány a nagykorúságát mutató hamis dokumentumokat még hazájában szerezhette be.

Ezt követően önként jött Bécsbe, és önként kezdett el dolgozni a nyilvánosházban – tette hozzá a szóvivő. Szerdán azonban felhívta szüleit, és azt mondta: haza akar menni, de nem engedik el. Miután a lány ezt az ellenőrző hatóságoknak is megerősítette, azok átadták őt a LEFÖ nevű szervezetnek, amely a nőkereskedelem áldozataival foglalkozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.