Ellátás

Rendkívüli gázszünet hat Pest megyei településen

Rendkívüli gázszünet lesz november 29-én hat Pest megyei településen, a Tápió-vidéken.

2017.11.13 17:22ma.hu

A TIGÁZ-DSO Kft. tájékoztatása szerint az M4-es gyorsforgalmi út építésével összefüggésben szükségessé vált egy nagyközép-nyomású gázvezeték kiváltása Pest megye keleti részén, a Tápió-vidéken. A vezeték-kiváltási munkák miatt november 29-én, szerdai napon hat érintett településen - Farmoson, Tápiógyörgyén, Tápiószelén, Tápiószentmártonban, Tápiószőlősőn és Újszilváson - a gázszolgáltatás szünetelésére kell számítani. A gázszünet előreláthatólag a kérdéses napon reggel nyolc órától délután négy óráig tart majd. A szolgáltató arra kéri az érintett ügyfeleket, hogy a gázszünet ideje alatt a gáz főcsapokat tartsák zárt állapotban. A gázszünettel kapcsolatosan további felvilágosítás az éjjel-nappal hívható 06-80-300-300 telefonszámon kérhető további tájékoztatás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.